Podkategorie:
  • Brak kategorii

Monocentropus

Monocentropus balfouri

W naturze buduje kryjówki pomiędzy korzeniami drzew i kamieniami. Zamieszkuje rzadko porośnięte tereny wyspy. Kopie głębokie na 10-20 cm nory. Niektóre osobniki zmieniają miejsce zamieszkania po każdym linieniu. Najczęściej znajdowano osobniki tego gatunku na wysokości 850-950 m n.p.m., gdzie temperatura…






Popularne gatunki






Aktualizowane artykuły


It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.