Witaj! Zaloguj się lub Zarejestruj się jeśli nie masz konta.
Przypomnienie hasła Regulamin   FAQ   Sklep zoologiczny   Koszulki terrarystów  
trwają prace nad nową wersją....
Forum : Legwan zielony : Zostałem Tatą :)
Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok drzewka  Poprzedni temat  Następny temat  
AutorWiadomość

Karol

[z nami 3192 dni]

Polska
Kujawsko-pomorskie
Bydgoszcz
Zostałem Tatą :)
Wysłano 16:27 19.11.2011
Zgłoś nadużycie   Odpowiedz   Cytuj  

Moja legwanica po raz pierwszy w życiu złożyła jaja Smile Oczywiście niezapłodnione. 23 sztuki :] Teraz wygląda jak szkieletorek bo nie jadła od jakiegoś miesiąca ale teraz już przyjmuje pokarm.

Yui_Kurogane

[z nami 1009 dni]

Polska
Wielkopolskie
Luboń
Re: Zostałem Tatą :)
Wysłano 18:01 19.11.2011

Jak niezapłodnione to nie wiem czy zostałeś tatą Wink
Ale bardzo ciesze się że nie było komplikacji ;D

Pozdrawiam!

P.S: Oby następne już były zapłodnione!

agakurant

[z nami 814 dni]

Polska
Śląskie
Wodzisław Śląski
Wysłano 23:07 19.11.2011

Ile chodziła w "ciąży"? Kurna moja tez ma jajka niezapłodnione. Byłam z nią u weta na rtg z 1,5 temu. Ma skrzynie lęgową. W przeciwieństwie do Twojej je za 3 legwany. Miskę opróznia z prędkościa swiatła i jak tylko otworzy oczy juz nad nią stoi. Zrobiła się towarzyska tylko sypia w dziwnych pozycjach. A i uwielbia masowanie po brzuchu w ciepłej wodzie. Za ile mam się zacząć martwić i iść na konsultacje do chirurga?

Karol

[z nami 3192 dni]

Polska
Kujawsko-pomorskie
Bydgoszcz
Wysłano 00:18 20.11.2011

Moja też jadła za 3 tylko że było to w sierpniu. Od września jadła mało, tak raz na 2-3 dni małe ilości. A tak ok. połowy października przestała jeść całkowicie. wypchana już była we wrześniu ale pewnie były to dopiero kule żółtkowe. Nie wiem bo nie robiłem fotek RTG. Więc jeżeli u Twojej będzie podobnie to jajek się doczekasz pewnie dopiero w nowym roku Smile

Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok drzewka  Poprzedni temat  Następny temat  

Wyświetl:   
    Skocz do góry     Drukuj cały wątek

Współpraca | Napisz do nas | Reklama | Koszulki | Nasze bannery
Serwisy współpracujące Agama brodata | Modliszki | Straszyki | Legwan zielony | Gekon lamparci
© 2001-2012 Copyright by terrarium.com.pl