Witaj! Zaloguj się lub Zarejestruj się jeśli nie masz konta.
Wiedza   Forum   Giełda   Galeria   Spis   Czat(0 )  
Przypomnienie hasła Regulamin   FAQ   Sklep zoologiczny   T-shirty z ptasznikiem POECILOTHERIA   T-shirty z boa dusicielem BOAS
Forum : Legwan zielony : Chory LEGWAN...pomocy
Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok płaski  Poprzedni temat  Następny temat   Następny post
AutorWiadomość

marchewa902

[z nami 38 dni]

Polska
Warmińsko-mazurskie
Olsztyn
Chory LEGWAN...pomocy
Wysłano 17:35 26.07.2010
Zgłoś nadużycie   Odpowiedz   Cytuj  

Witam... Kupiłem legwana...niestety od Pana który chyba nie miał za duzo pojęcia o hodowli tejże jaszczurki:/ zarzekał, że wszystko z nim jest ok. Dodam iz przymierzałem się do kupna od kilku lat...i może pojecia dużego nie mam, ale nabrałem go poniewaz od dziecka fascynowałem sie gadami i płazami... Legwanik je...wykazuje nie za duzo aktywności(ale akurat to chyba nic dziwnego u tej gadziny) jest agresywny...to też mnie nie dziwi, bo pewnie minie kupe czasu zanim sie do mnie przezwyczaji. Lektura której zaciągnełem(oczywiscie oprocz stron internetowych) to książka Witolda Borkowskiego "LEGWAN ZIELONY potomek smoków". Dobrze a wiec przejdę do problemu, tak jak juz napomniałem poprzedni własciciel nie dbał o legwana...ma on czarny brzuszek(chyba oparzenie??) wrzuce foty bedzie mniej tłumaczenie.

Proszę o pomoc

http://rapidshare.com/files/409191579/Zdjae_cie0047.jpg

http://rapidshare.com/files/409192419/Laguna.jpg

nie wygląda to za dobrze

przemywam mu brzuszek wodą utlenioną 3% i wystawiam w miare możliwości na naturalne słońce.

ktos moze mi poradzić gdzie z nim moge jechac w moim regionie aby ktos mi pomógł jak należy??

Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok płaski  Poprzedni temat  Następny temat   Następny post
TematAutorData
Chory LEGWAN...pomocy marchewa90217:35 26.07.2010
Re: Chory LEGWAN...pomocy tommy140117:45 26.07.2010

Następny post
    Skocz do góry     Drukuj jeden post     Drukuj cały wątek

Współpraca | Napisz do nas | Reklama | Koszulki | Nasze bannery
Zobacz: Gady-gady | Szrek | Euro-zoo
© 2001-2010 Copyright by terrarium.com.pl. Serwerem zarządza firma PROMEDIA | Nakarm głodne dziecko
Kwiaty z dostawą - Kwiaciarnia Wroclaw