Witaj! Zaloguj się lub Zarejestruj się jeśli nie masz konta.
Wiedza   Forum   Giełda   Galeria   Spis   Czat(5 )  
Przypomnienie hasła Regulamin   FAQ   Sklep zoologiczny   T-shirty z ptasznikiem POECILOTHERIA   T-shirty z boa dusicielem BOAS
Forum : Modliszki : Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań
Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok płaski  Poprzedni temat  Następny temat   Następny post
AutorWiadomość

d3xxer

[z nami 307 dni]

Polska
Dolnośląskie
Wrocław
Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań
Wysłano 19:17 04.03.2010
Zgłoś nadużycie   Odpowiedz   Cytuj  

Witam, modliszki w liczbie 6 szt trzymam w takich oto pojemniczkach wilgotnośc zapewnia wacik a wentylacje około 100 otworków po cyrklu)mam nadzieje że to wystarcza.
http://img695.yfrog.com/i/picture4xd.jpg/
http://yfrog.com/jcpicture6tej
Pytania:
Czy takie pojemniczki mogą być?
Czy brązowo czerwona wydzielina z odwłoka to usuwanie zbyt wysokiej wilgotności czy jakieś powazniejsze problemy ?
Jakie jedzenie dla muszek polecacie? bo próbowałem już prawie wszytkiego i zawsze mi umierają i musze kupować nowe i cała hodowla modliszek opiera sie na obserwowaniu i męczeniu tej hodowli muszek.
Pozdrawiam dziekuje a pomoc

Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok płaski  Poprzedni temat  Następny temat   Następny post
TematAutorData
Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań d3xxer19:17 04.03.2010
Re: Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań idolomantis19:45 04.03.2010
Re: Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań Kłamstwo_19:47 04.03.2010
Re: Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań d3xxer19:56 04.03.2010
Re: Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań Kłamstwo_20:09 04.03.2010
Re: Tenodera aridifolia sinensis sposób trzymania i kilka pytań Helmut.21:30 03.04.2010

Następny post
    Skocz do góry     Drukuj jeden post     Drukuj cały wątek

Współpraca | Napisz do nas | Reklama | Koszulki | Nasze bannery
Zobacz: Gady-gady | Szrek | Euro-zoo
© 2001-2010 Copyright by terrarium.com.pl. Serwerem zarządza firma PROMEDIA | Nakarm głodne dziecko
Kwiaty z dostawą - Kwiaciarnia Wroclaw