Witaj! Zaloguj się lub Zarejestruj się jeśli nie masz konta.
Wiedza   Forum   Giełda   Galeria   Spis   Czat(0 )  
Przypomnienie hasła Regulamin   FAQ   Sklep zoologiczny   T-shirty z ptasznikiem POECILOTHERIA   T-shirty z boa dusicielem BOAS
Forum : Modliszki : Modliszka i wylinka
Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok drzewka  Poprzedni temat  Następny temat  
AutorWiadomość

XBrunoX

[z nami 289 dni]

Polska
Opolskie
Nysa (Nysa)
Modliszka i wylinka
Wysłano 21:39 05.03.2010
Zgłoś nadużycie   Odpowiedz   Cytuj  

Witam mam taki problem a mianowicie.

Moja modliszka kiedy przechodziła niedawno wylinkę spadła, i nie mogła już wyjść ze swojej wylinki.
Troszkę pomogłem i delikatnie musiałem ściągnąć.

Niestety jej wszystkie 3 odnóża są całe ale nie może nimi ruszać dokładnie, są tak jakby nie wykształcone do końca i ciągnie je za sobą lub pod sobą tylko jedna ma sprawna a trzy nie.

Na początku nie chciała jeść jest słaba przez jeden dzień nie chciała jeść raz udało mi się ją nakarmić jednym robaczkiem i dalej nie chce jeść.

Nie wiem co zrobić bo raz jest ona taka żywa ruchliwa.. jak to można nazwać porusza się ale odnóża ciągnie za sobą, ale jest też tak że leży cały czas na podłożu z głową w dole i się nie rusza.

Prosiłbym o jakąś podpowiedz co mogę zrobić bo obawiam się że jeżeli ma niesprawne odnóża to nie przejdzie wylinki kolejnej nawet jak bym ją dokarmiał.

Pozdrawiam.

leviatan
Moderator - Owady

[z nami 2151 dni]

Polska
Lubelskie
Łęczna (Łęczna)
Re: Modliszka i wylinka
Wysłano 21:55 05.03.2010
Zgłoś nadużycie   Odpowiedz   Cytuj  

Jeśli trzy odnóża ma niesprawne to kolejnego linienia nie przejdzie. Więc spodziewaj się najgorszego.

Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok drzewka  Poprzedni temat  Następny temat  

Wyświetl:   
    Skocz do góry     Drukuj cały wątek

Współpraca | Napisz do nas | Reklama | Koszulki | Nasze bannery
Zobacz: Gady-gady | Szrek | Euro-zoo
© 2001-2010 Copyright by terrarium.com.pl. Serwerem zarządza firma PROMEDIA | Nakarm głodne dziecko
Kwiaty z dostawą - Kwiaciarnia Wroclaw