Ze względu na to, iż wiele pojawiających się tematów, pisanych zwłaszcza przez początkujących hodowców, dotyczy problemów w sposób wyczerpujący opisanych na www.pogona.pl,
Bardzo prosimy wszystkich nowych bywalców forum o zapoznanie się z serwisem, przed rozpoczęciem zadawania pytań na forum (dla początkujących terrarystów przeznaczony jest dział Początkujący hodowcy jaszczurek).
Na pewno po przejrzeniu pogona.pl znajdziecie wiele odpowiedzi na aktualne jak i przyszłe pytania i zdobędziecie wiele cennych wskazówek hodowlanych, na czym oczywiście najbardziej skorzystają wasze bródki
pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłej lektury.
Melissa i Rewja
Potrzebujemy zdjęć na użytek pogona.pl - Zdjęcia zarówno brodatych jak i karłowatych
Na stronie pogona.pl została uruchomiona galeria , która z założenia jest do dyspozycji Użytkowników. Wszyscy chętni do zaprezentowania swoich smoków, mogą przesyłać do mnie fotografie, które po zatwierdzeniu przez redakcję, będą umieszczane w niniejszej galerii. To jest świetna okazja do opublikowania efektów naszej ciężkiej pracy, jaką jest hodowla tego pięknego "smoka". Przekonani jesteśmy, że to będzie mobilizacja do lepszego zapoznania się wymaganiami gatunku, a co za tym idzie poprawy jakości domowych hodowli. Zachęcam wszystkich do udziału w tym przedsięwzięciu.
Bardzo proszę osoby zainteresowane o przesyłanie zdjęć możliwie najlepszej jakości bez znaków wodnych. Troska o wysoką jakość tego serwisu oraz inne przyczyny oczywiste, zmuszają nas do zastrzeżenia, iż umieszczane będą zdjęcia, które będą spełniały wymagania jakościowe. Liczymy na Waszą wyrozumiałość. Zdjęcia dotyczące czegokolwiek związanego z brodaczami (terraria, żywienie, choroby, urazy ect.) postaram się wykorzystać jak najwięcej.
Każde zdjęcie prosił bym o podpisanie w następujący sposób - opis zdjęcia oraz nick osoby która zrobiła zdjęcie
przykładowo: odmiana barwna yellow Crowin, MBD Crowin , karaczan Crowin
ułatwi nam to prace i przyśpieszy pisanie artykułów
Prosił bym o podsyłanie fotek na moje pw (Crowin) lub mail
Mile widziane paczki zdjęć podpisanych i spakowanych winnrarem i wrzucone na serwer sendspace.com
witam, nie wiem na jakim etapie są prace związane ze stronką, ale u mnie wyświetla się tylko strona główna serwisu i artykuły w linkach powyżej. Z poziomu pogona.pl nie mogę wejść na żadne działy, czy jest to spowodowane trwającą przebudową, czy problemu szukać u siebie w przeglądarce? Niejednokrotnie potrzebuję zasięgnąć wiedzy i ta sytuacja zaczyna być dla mnie niepokojąca:)
Witam stronka w przebudowie, jednak strona startowa to właśnie atualności , wystarczy kliknąć w opis gatunku i powróci do znanych treści , które również staramy się lekko uaktualniać.
tak tak, wiem, ale po kliknięciu w "opis gatunku" żaden z podrozdziałów mi się nie uruchamia i stąd to pytanie, czy to wina przebudowy czy mojej przeglądarki:)