Mój samczyk - oczko w głowie całej rodziny
Nazwałem go Kingsajz.
Zakupiłem go od użytkownika KLIK dnia 24.10.2005.
Samczk ma ok. 8,5 miesiąca i mierzy już ok. 41 cm.
Siema tu Tytus tak sie zlozylo ze zamieszkalem u Josetsu i tak sobie zyje. narazie siedze sobie w tymczasowej chacie ale juz niedlugo bedzie......(cdn)
troszke sprawiam problemow bo wcialem kamyczek ale jak narazie jest oki:D
postanowliem Wam sie przedstawic!
To ja:D
teraz troszke wiecej mnie:D
dobra koniec skromnosci pokaze sie caly:D
_________________ zapraszam do sklepu rzekotka.com
http://www.terrarium.com.pl/zobacz/rzekotka-sklep-zoologiczny-katowice-2533.html
Wykorzystam ten wątek aby się przedstawić, bo to mój pierwszy post. Agamkę mam od ponad miesiąca. Kupiłam ją na giełdzie w świętochłowicach 29.04.06. Jest to samiec i od tego czasu urósł już 8 cm. Obecnie mierzy 25 cm. Jest moją pierwszą jaszczurką. A oto on:
Nie ma imienia, podejrzewam, że to samiec. Oswojona, choć nie potrafię, tak jak niektórzy cudotwórcy, sprawić, żeby sama wchodziła na rękę. Leniwa, sobie głównie siedzi i sie gapi. Żarłoczna ponad stan. Rzucam różne foty, maleńką sprzed 3 miesięcy - 9 cm - i teraz, czyli ok 28 cm.
Moja to 15-cm leń i żarłok. Nie lubi polować, ew. czasem się rzuci na swierszcza jak wyjdzie. Ma ciekawe ubarwienie, czego nie widać na zdjęciu dlatego postaram się zrobić jej więcej zdjeć. A, no i zwie się Kuma
A to jest moja 30centymetrowa agamka, którą nazwałem "AGA"
jest to dziewczynka i kiedy ją kupwałem na początku lipca miała zaledwie 15cm, jednak z powodu jej żarłoczności dobrze rośnie
Tu znajdują sie linki bo zdjęcia są sporawe:
Witam Moja agamka jeszcze nie ma imienia bo nie znam plci Jak samiec to Anubis a jak samiczka to poprosze jakas kobiete o rade Macei jakies propozycje?? oto linki do zdjec :