Witajcie! wersja nie na żywo, na żywo może być tylko lepiej [nie zwracajcie uwagi na odcienie pomaranczy za bardzo bo będą lepsze] nie mogliście się zdecydować na tamte dwa tzn było po równo głosów to postanowiłem że weźmiemy pająka którzy może dobrze wyjść zarówno na białej jak i czarnej koszulce.
Koszulki będzie można zamawiać po niedzieli jak zejdzie ok. 100sztuk to pomyślimy nad jeszcze jednym typem na razie dodrukowaliśmy jeszcze popularną poecilotherię . jako nowy wzór 40zł/szt. Zapraszam i zachęcam. Z przodu bedzie to co wiele osób oczekiwało - logo terrarium.com.pl [poprzednio z przodu nic nie było]. logo pomaranczowe, z pomaranczową otoczką dookoła czarnego napisu
UWAGA BEDĄ DOSTĘPNE ZARÓWNO BRACHYPELMA JAK I POECILOTHERIA RÓWNIEŻ NA BIAŁEJ KOSZULCE - OGRANICZONE ILOŚCI I ROZMIARY!
koszulki Fruit of The Loom 185g/m2 [czyli porzadne a nie szmaty dzięki za uwagę:P]
BRACHYPELMA
tył środek koszulki - duży wzór
przód z lewej strony [okolice serducha]
POECILOTHERIA
tył środek koszulki - duży wzór
przód z lewej strony [okolice serducha]
_________________ Pozdrawiam
Paweł Paprzycki | http://www.terrarium.com.pl | ąęśżćółń | € euro
Ostatnio zmieniony przez Nook dnia 13:56 21.12.2011, w całości zmieniany 6 razy
czy to jest coś na zdjęciu czy na środku tego pająka pisze 34% w rameczce szarej?
oczywiście, że na zdjęciu tylko
Pozdrawiam
_________________ "Zazdrośnik pluje tylko na tego, kto go przewyższa." Éric-Emmanuel Schmitt — Kiedy byłem dziełem sztuki/ ZAPRASZAM: www.turtleday.terrarium.pl/ Sprzedam koszulki tcp - stepowiec
jako miłośnik jaszczurek czuję się dyskryminowany brakiem nadruków z nimi. Jest tylko robactwo, pytony i żółw możnaby zrobić jakiś t-shirt z np. legwanem, gekonem, agamą... ale to tylko taka luźna propozycja
Koszulkę mam z nadrukiem Poe, wszystko piękne. Jedyne do czego można się doczepić to szerokość koszulki bo FOTL trochę przesadzili z tym.
Czekam na nowe projekty
no ja czekam az dojdzie mi Brahypelma i bardzo sie cieze ze zrobiliscie wlasnie boehmei bo to moj jeden z pupili:) szkoda ze nie popatrzalem wczesniej bo zabral bym bluze od razu ale jeszcze sie nadarzy okazja kupic:) czekam na nowe wzory:) mam poe juz chyba rok i koszulka dobrze smiga nic sie nie psuje anio nadruk nie schodzi:)