Na stronie www.legwanzielony.pl uruchomiłem zakładkę galeria , która z założenia jest do dyspozycji Użytkowników. Wszyscy chętni do zaprezentowania swoich smoków, mogą przesyłać do mnie fotografie, które po zatwierdzeniu przez redakcję, będą umieszczane w niniejszej galerii. To jest świetna okazja do opublikowania efektów naszej ciężkiej pracy, jaką jest hodowla tego pięknego "smoka". Przekonani jesteśmy, że to będzie mobilizacja do lepszego zapoznania się wymaganiami gatunku, a co za tym idzie poprawy jakości domowych hodowli. Zachęcam wszystkich do udziału w tym przedsięwzięciu.
Bardzo proszę osoby zainteresowane o przesyłanie zdjęć możliwie najlepszej jakości. Troska o wysoką jakość tego serwisu oraz inne przyczyny oczywiste, zmuszają nas do zastrzeżenia, iż umieszczane będą zdjęcia, które będą spełniały wymagania jakościowe. Liczymy na Waszą wyrozumiałość.
_________________ NOWOŚĆ: www.legwanzielony.pl
Ostatnio zmieniony przez Piotr_Kołodziejczak dnia 20:24 30.11.2011, w całości zmieniany 1 raz
Potrzebuję fotek uszkodzonych kolców grzbietowych i nosowych, zarówno świeżych urazów, jak i wygojonych. Osoby, które mogą pomóc, proszę o przesyłanie na mojego maila: piteros79@gmail.com
Jak zwykle prośba o fotki możliwie największej rozdzielczości.
Z góry dziękuję.
Potrzebuję fotek uszkodzonych kolców grzbietowych i nosowych, zarówno świeżych urazów, jak i wygojonych. Osoby, które mogą pomóc, proszę o przesyłanie na mojego maila: piteros79@gmail.com
Jak zwykle prośba o fotki możliwie największej rozdzielczości.
Z góry dziękuję.
Nikt się nie "przypucuje" że z jego legiem jest coś nie tak
No wiem, wiem! jednak prosze o wsparcie rzeczowego artykułu. Takie zdjęcia mogą pomóc uniknąć błędów hodowlanych innym użytkownikom. Jeśli komuś ma to ułatwić sprawę, to mogę nie podawać źródła tych fotek. Naprawdę, proszę o wsparcie.