Witaj! Zaloguj się lub Zarejestruj się jeśli nie masz konta.
Przypomnienie hasła Regulamin   FAQ   Sklep zoologiczny   Koszulki terrarystów  
trwają prace nad nową wersją....
Forum : Legwan zielony : legwanzielony.pl - fotki w galerii
Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok drzewka  Poprzedni temat  Następny temat  
AutorWiadomość

Piotr_Kołodziejczak

[z nami 1536 dni]

Polska
Zachodniopomorskie
Szczecin
legwanzielony.pl - fotki w galerii
Wysłano 21:16 17.11.2011
Zgłoś nadużycie   Odpowiedz   Cytuj  

Na stronie www.legwanzielony.pl uruchomiłem zakładkę galeria , która z założenia jest do dyspozycji Użytkowników. Wszyscy chętni do zaprezentowania swoich smoków, mogą przesyłać do mnie fotografie, które po zatwierdzeniu przez redakcję, będą umieszczane w niniejszej galerii. To jest świetna okazja do opublikowania efektów naszej ciężkiej pracy, jaką jest hodowla tego pięknego "smoka". Przekonani jesteśmy, że to będzie mobilizacja do lepszego zapoznania się wymaganiami gatunku, a co za tym idzie poprawy jakości domowych hodowli. Zachęcam wszystkich do udziału w tym przedsięwzięciu.

Mój adres:

piteros79@gmail.com

Bardzo proszę osoby zainteresowane o przesyłanie zdjęć możliwie najlepszej jakości. Troska o wysoką jakość tego serwisu oraz inne przyczyny oczywiste, zmuszają nas do zastrzeżenia, iż umieszczane będą zdjęcia, które będą spełniały wymagania jakościowe. Liczymy na Waszą wyrozumiałość.

Ostatnio zmieniony przez Piotr_Kołodziejczak dnia 20:24 30.11.2011, w całości zmieniany 1 raz

Piotr_Kołodziejczak

[z nami 1536 dni]

Polska
Zachodniopomorskie
Szczecin
Re: legwanzielony.pl - fotki w galerii
Wysłano 14:40 22.11.2011

Potrzebuję fotek uszkodzonych kolców grzbietowych i nosowych, zarówno świeżych urazów, jak i wygojonych. Osoby, które mogą pomóc, proszę o przesyłanie na mojego maila: piteros79@gmail.com

Jak zwykle prośba o fotki możliwie największej rozdzielczości.
Z góry dziękuję.

Piotr_Kołodziejczak

[z nami 1536 dni]

Polska
Zachodniopomorskie
Szczecin
Wysłano 22:30 24.11.2011

Piotr_Kołodziejczak napisał/a:
Potrzebuję fotek uszkodzonych kolców grzbietowych i nosowych, zarówno świeżych urazów, jak i wygojonych. Osoby, które mogą pomóc, proszę o przesyłanie na mojego maila: piteros79@gmail.com

Jak zwykle prośba o fotki możliwie największej rozdzielczości.
Z góry dziękuję.

To Co? Pomoże mi ktoś? Very Happy

morfeusz795

[z nami 829 dni]

Polska
Wielkopolskie
Poznań (poznan)
Wysłano 22:46 24.11.2011

Nikt się nie "przypucuje" że z jego legiem jest coś nie tak. Heh. Jutro po południu coś podeśle. Pozdrawiam

Piotr_Kołodziejczak

[z nami 1536 dni]

Polska
Zachodniopomorskie
Szczecin
Wysłano 21:56 25.11.2011

morfeusz795 napisał/a:
Nikt się nie "przypucuje" że z jego legiem jest coś nie tak

No wiem, wiem! jednak prosze o wsparcie rzeczowego artykułu. Takie zdjęcia mogą pomóc uniknąć błędów hodowlanych innym użytkownikom. Jeśli komuś ma to ułatwić sprawę, to mogę nie podawać źródła tych fotek. Naprawdę, proszę o wsparcie.

Spis działów  Spis tematów  Nowy temat  Szukaj  Widok drzewka  Poprzedni temat  Następny temat  

Wyświetl:   
    Skocz do góry     Drukuj cały wątek

Współpraca | Napisz do nas | Reklama | Koszulki | Nasze bannery
Serwisy współpracujące Agama brodata | Modliszki | Straszyki | Legwan zielony | Gekon lamparci
© 2001-2012 Copyright by terrarium.com.pl